Aan de slag met Improve 2017-10-13T11:17:39+00:00

Aan de slag met Improve

1. Installeer de Improve app

Leer hoe eenvoudig het is om de Improve app te installeren vanuit  Google Play of Apple App Store zodat je veilig en eenvoudig met je patiënt kan communiceren.

2. Includeer de patiënt

Leer hoe eenvoudig het is om patiënten te includeren voor een zorgtraject. Kijk hoe snel de patiënt kan starten met jouw zorgtraject veilig vanuit zijn smartphone of tablet en zie hoe de patiënt de vragenlijst invult.

 

3. Verkrijgen van patiëntdata

Leer hoe je patiëntendata van je zorgtraject kan verwerken met behulp van Improve. Naast het makkelijk verwerken van patiënt data zorgen wij ook dat je altijd weet of de patiënt al zijn data op tijd heeft aangeleverd met onze handige workflows.

4. Introductie voor patiënt

Jij kan nu eenvoudig thuis op de bank in alle rust de vragen van je arts van te voren beantwoorden via een tablet of mobiele telefoon. Met Improve ben jij en je arts goed voorbereid op het spreekuur. Pak de regie terug en laat je ondersteunen door jou arts. Met behulp van de Improve app Veilig Onafhankelijk en simpel in gebruik Improve.

5. Hoe werkt het (patiënt)

Leer hoe de Improve app werkt voor de patiënt. In deze video de installatie van de Improve app, starten van een zorgtraject en het doorlopen van de vragenlijst.

6. Handleidingen patiënt Improve

Download de handleiding voor Improve voor Android (o.a. Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC) of iOS (Apple Iphone en Ipad).

Handleiding Android (PDF)
Handleiding Apple iOS (PDF)