Aan de slag met Improve
voor jou als patiënt

1. Introductie Improve

Jij kunt nu eenvoudig thuis op de bank in alle rust de vragen van je arts van te voren beantwoorden via een tablet of mobiele telefoon. Met Improve ben jij en je arts goed voorbereid op het spreekuur. Pak de regie terug en laat je ondersteunen door jouw arts. Met behulp van de Improve app Veilig Onafhankelijk en simpel in gebruik Improve.

2. Hoe werkt Improve

Leer hoe de Improve app werkt voor jou als patiënt. In deze video zie je hoe jij de Improve app kunt stalleren, hoe jij je kunt aanmelden en hoe je een zorgtraject kunt starten.

3. Handleiding Improve

Download de handleiding voor Improve voor Android (o.a. Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC) of iOS (Apple Iphone en Ipad).

Handleiding Android (PDF)
Handleiding Apple iOS (PDF)

4. Hoe vul je een geboortedatum in?

Wil je een geboortedatum invoeren op Android zonder veel te scrollen. In deze video zie je hoe jij een geboortedatum eenvoudig kan invoeren in de Improve app.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen, laat het ons even weten.

Wij proberen jou zo snel mogelijk antwoord te geven op je vragen die je hebt over Improve.