Aan de slag met Improve
voor jou als zorgprofessional

1. Installeer de Improve app

Leer hoe eenvoudig het is om de Improve app te installeren vanuit Google Play of Apple App Store zodat je veilig en eenvoudig met je patiënt kan communiceren.

2. Includeer de patiënt

Leer hoe eenvoudig het is om patiënten te includeren voor een zorgtraject. Kijk hoe snel de patiënt kan starten met jouw zorgtraject veilig vanuit zijn smartphone of tablet en zie hoe de patiënt de vragenlijst invult.

3. Verkrijgen van patiëntdata

Leer hoe je patiëntendata van je zorgtraject kan verwerken met behulp van Improve. Naast het makkelijk verwerken van patiëntdata zorgen wij ook dat je altijd weet of de patiënt al zijn data op tijd heeft aangeleverd met onze handige workflows.

4. Handleidingen patiënt Improve

Download de handleiding voor Improve voor Android (o.a. Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC) of iOS (Apple Iphone en Ipad).

Handleiding Android (PDF)
Handleiding Apple iOS (PDF)