Over ons2018-07-09T13:55:51+00:00

Neem de regie terug over je eigen gezondheid en laat je ondersteunen door je arts

Open HealthHub is een platform voor patiënten en artsen om veilig en vertrouwd met elkaar te kunnen communiceren. Dit moet simpel en makkelijk zijn. Wij geloven erin dat als patiënten zelf de regie over hun gezondheid nemen, dit de kwaliteit van de behandeling bevordert. Ook de arts kan alleen verbeteren als de feedback van de patiënt hoogwaardig is. Onze toepassing Improve is samen met patiënten en artsen ontwikkeld en draait op het Open HealthHub platform.

Founders

Marco Woesthuis MD

CEO

Bekijk profiel

Martijn Verhoeven

CTO

Bekijk profiel

Advisory board

Philip Mebius

CFO

Bekijk profiel

Leon Pillich

Adviseur

Bekijk profiel

Daniel Legro

Adviseur

Bekijk profiel

Onze geschiedenis

Open HealthHub is ontstaan als onderzoeksproject van het voormalige Telematica Instituut (Novay). Met het project werd een infrastructuur gebouwd waarbij zorgpartijen samen konden werken om hun informatie beschikbaar te stellen via ‘de cloud’.

In 2011 won het onderzoeksproject een Accenture Innovation Award voor de zorg. In 2014 werd Open HealthHub een startup waarbij een publieke infrastructuur wordt aangeboden aan iedereen die zorg apps wil ontwikkelen. Daarnaast verkreeg de onderneming een grant van het nationale onderzoeksprogramma COMMIT/.

In 2015 verandert Open HealthHub zijn koers om na een publieke infrastructuur ook beveiligde infrastructuur te bouwen voor patient en arts communicatie. Samen met de artsen en patienten wordt de eerste toepassing gebouwd genaamd Improve.